Kasvohoidoissa käytössä on Patyka-, Iroisie- ja Absolution-luonnonkosmetiikkatuotteita, joista iholle valitaan parhaiten sopivat tuotteet. Ennen varsinaisen hoitoajan alkamista käydään läpi toiveet hoidon suhteen ja katsotaan ihon senhetkinen kunto. Hoitokäyntiin kannattaa varata hieman pidempi aika, kuin varsinainenlistan mukainen hoitoaika on: hoidon jälkeen käydään läpi hoidon aikana tehdyt huomiot sekä suositukset.   Kasvohoitoa ei tarvitse etukäteen valita, vaan sopivin hoito voidaan päättää paikan päällä.


RAUHOITTAVA,KOSTEUTTAVA KASVOHOITO

Ravitseva, ihoa hellivä kasvohoito, joka soveltuu erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle.

60 min, 78 € (mikrohionnan kanssa 75 min, 95 €)


Kirkastava, ihon väriä tasoittava ja puhdistava kasvohoito

Väsyneelle, tukkoiselle ja kirkastusta kaipaavalle iholle sopiva kasvohoito. Loistava myös sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Mikrohionta uudistaa ihoa tehokkaasti, ja hieronta saa kuona-aineenvaihdunnan liikkeelle. Hoidon yhteydessä voidaan tarvittaessa tehdä myös mekaaninen ihonpuhdistus. 

90 min, 110 €


Anti-age-kasvohoito

Napakkuutta, ryhtiä ja kirkkautta iholle antava kasvohoito, jossa tähdätään ihon oman kollageenin- ja elastaanintuotannon tehostamiseen. Mikrohionta poistaa ihon sameuden ja mahdollistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvälle. Rentouttava hieronta ja naamio viimeistelevät hoidon.

90 min, 118 €