Kestopigmentointi on kulmakarvojen (karvatekniikka/3D) sekä ripsi- ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa:

 

• liikuntaharrastukset

• tietyt ammatit

• meikkiallergiat

• saunominen

• ikänäkö

• alopeetikot

 

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä kestopigmentoinnin malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Käsittelyn miellyttävyyttä lisätään käyttämällä pintapuuduteainetta. Pysyvän tuloksen saamiseksi pigmentointi tehdään kahdessa erässä – jälkipigmentointi aikaisintaan kolmen viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan 1–3 vuoden välein. Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

Kotihoito-ohjeet

Pigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan lopullista väriä tummemmalta. Sen jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, “hilseilee”, kuolleen ihosolukon mukana. Silmänrajausten yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta, joka kestää päivästä kahteen. Huulien pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi Zoviraksia tai muuta vastaavaa voidetta.

Miten hoidan pigmentoituja alueita kotona?

Pigmentoinnin jälkeen tulee kolmen päivän ajan välttää voiteiden, ripsivärin ja huulipunan käyttöä käsitellyillä alueilla. Kuuden päivän ajan tulee välttää oleskelua auringossa, solariumia, saunomista, voimakasta hikoilua ja uimista. Käsitellyt alueet voi tarvittaessa suojata aurinkovoiteella. Pigmentoinnin jälkeen syntyvää hilseilyä ei saa raapia eikä irrottaa.

Hoitovoidetta käytetään kestopigmentoinnin jälkeen kulmien ja huulten kestopigmentoidun alueen hoitoon 7-10 päivän ajan 2-4 kertaa päivässä. Hoitovoiteeksi soveltuu esimerkiksi apteekista saatava Bepanthen. Hoitovoide pitää juuri pigmentoidut alueet pehmeinä, vähentää kiristävyyden tunnetta sekä suojaa ihoa. Hoitovoide tukee myös ihon paranemista ja edesauttaa siten värin tarttumista. Silmäluomien turvotusta voi vähentää ensimmäisinä päivinä hautomalla luomia kylmällä (esim. kylmämaski) 2-3 kertaa päivässä enintään 5 minuuttia kerrallaan. Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kuukauteen.

Näitä ohjeita noudattamalla iho paranee nopeammin ja lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen. Samalla vältät mahdolliset infektiot. Jos kysyttävää tai ongelmia ilmaantuu, älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Kun tulet kestopigmentointiin

Silmänrajauksia tehdessä ripsienpidennykset ovat tiellä. Suosittelemmekin, että pidennykset poistetaan ennen kestopigmentoinnin tekemistä. Jos sinulla on voimakas huuliherpes taipumus ja olet tulossa huulten kestopigmentointiin, suosittelemme estolääkityksen ottamista ennen huulten pigmentointia.

 

Kestopigmentointi hinnasto

 

Kulmat 490 €

Eyelinerit 490 €

Eyeliner, vain ylärajaus 370 €

Eyeliner, vain alarajaus 270 €

Huulten rajaus 490 €

2-3 pigmentointia yhdessä -10 %

 

Pigmentoinnin vahvistus

- vuoden kuluttua edellisestä pigmentointikerrasta 190 €

- kahden vuoden kuluttua edellisestä pigmentointikerrasta 290 €